Croatian German Slovenian

 

 

 

 

 

O Nama


Utemeljena 1992. godine, tvrtka“ Bekament „ 23 godineuspješno proizvodi i prerađuje materijale od provjerenih sirovina po švicarskoj recepturi.

Od samog osnivanja, razvojni put  Bekamenta  bazira se na:

·         vrhunskom i stalnom razvoju svih proizvoda

·         neprekidnim poboljšanjem tehnološkog procesa proizvodnje

·         praćenje i primjenu svjetskih dostignuća

·         posjedovanjem  vlastite, nadaleko poznate sirovine, za dugoročne eksploatacije

·         raspolaganje suvremenih proizvodnih pogona

·         zapošljavanjem vrhunskih laboratorijskih stručnjaka

·         provjerenim recepturama

·         vlastitim transpornim jedinicama

Od 2008. godine proizvodi robne marke Bekament, prisutni su u Hrvatskoj, sa preko 80 različitih artikala i plasirani su na tržište putem različitih distributera.

 

S rastom prometa, a sve u cilju što kvalitetnije i brže isporuke robe, osniva se  tvrtka „Bekament“ sa sjedištem u Zagrebu.

 Prepoznatljivi po kvaliteti materijala, uz pristupačnu cijenu, proizvodi Bekament  se brzo plasiraju na Hrvatsko  tržište zauzimajući svoje mjesto, putem ključnih distributera - dugogodišnjih trgovaca koji plasiraju proizvode za završne radove u graditeljstvu a pogotovo, kao što je prodaja žbuka, fasada, ljepila, hidroizolacije i boja.

 Bekament proizvodi, u kratkom vremenskom roku, pronalaze kupce u velikim gradovima Hrvatske, kao i što su; Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Varaždin ,Šibenik,Makarska,Opuzen,Karlovac,Pula,Biograd na moru,Krk,Trogir…. Prisutni kod distributera, sa dugogodišnjim  iskustvom u prodaji ovakvih vrsta proizvoda, pokazujući zavidne rezultate u prodaji proizvoda Bekament, uz ispunjenje svih tržišnih zahtijeva, navedeni distributeri brzo donose odluke: Bekament proizvode svrstati u sami vrh ponuda u prodaji bez obzira na dugogodišnju suradnju i plasman ostalih proizvoda sličnih brendova te svoja prodajna mjesta pretvaraju u: 

 

CENTRE DISTRIBUCIJE“ BEKAMENT „PROIZVODA.

Pored navedenog,  Bekament  proizvodi su prisutni i u slijedećim gradovima:Osijeku, Rabu, Puli, Sisku, Petrinji, Krapini, Gospiću, Novskoj, Jastrebarskom, Ogulinu, Vrbovcu... povezujući gradove  sa instaliranih 80  mix sistema, najboljeg nizozemskog proizvođača marke Fast Fluid.

Odlikujući se odličnom kvalitetom, uz navedene karakteristike, te i sa ispitanošću proizvoda u institutima nadležnim za certificiranja,  Bekament  proizvodi, uvode se od rujna 2012. godine u najveći trgovački lanac u Hrvatskoj BAUHAUS, poznat po tome što plasira na tržište isključivo visoko - kvalitetne proizvode.

Ime Bauhaus je pored Hrvatske, prepoznatljivo i u cijeloj Europi kao i prodaja razne opreme i prateće robe, osim ostalog i u graditeljstvu, profilirano za profesionalce- znalce u poslu jer kao takvi moraju pravdati svoj slogan:Br 1. u cijeni i kvaliteti.

U kratkom vremenskom razdoblju, od dolaska na Hrvatsko tržište, pozicioniranjem pravilno prezentirani proizvodi Bekament  potiskujući rezultatima prodaje ostale brendove izdvajajući se po tome što svojim distributerima:

·         sa zaštitom cijena

·         uravnoteženim cjenovnim tržištem

·         regionalnom podjeljenošću

omogućava dobar profit svima, od distributera do krajnjeg korisnika!

 

Bekament  proizvodi argumentirano pravdaju svoj slogan

FASADE I BOJE ZA SVA VREMENA.